بر‌ترین انیماتور جنوب کشور میهمان مربیان هنری کانون شد

 طی سومین دوره آموزش پویانمایی در بوشهر : 

برترین انیماتور جنوب کشورمیهمان مربیان هنری کانون شد

    به همت واحد هنری کانون استان بوشهر و با حضور ۱۵ مربی و رابط هنری مراکز فرهنگی هنری این استان، سومین دوره آموزش پویانمایی در بوشهر برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر در این دوره ۲ روزه مربیان و رابطین هنری استان زیر نظر جواد رمضانی استاد برجسته انیماتور استان بوشهر و جنوب کشور با جدید‌ترین تکنیک‌های ساخت پویانمایی و نرم افزارهای رایج آشنا شدند.

زکیه امیر‌پور مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر در ابتدای این دوره آموزشی با تاکید بر اهمیت آشنایی اعضا کودک و نوجوان کانون با این تکنیک گفت: پویانمایی یکی از ابزارهای استکبار در جنگ نرم علیه کشور ماست که این مسئله اهمیت آموزش این تکنیک به نسل جدید انقلاب را دو چندان کرده است؛ مربیان کانون برای مقابله با این تهدید می‌بایست یک الگوی فرهنگی باشند.

    مدیر کانون استان بوشهر یکی بهترین راه‌های انتقال مفاهیم آموزشی و تربیتی را قالب پویانمایی دانست و افزود: مربیان کانون با استفاده از این قالب هنری ضمن ایجاد بستر لازم برای پرورش خلاقیت تصویری در مخاطب، آنان را برای آشنایی و درک بهتر از مفهوم حرکت و همچنین تقویت قوه تخلیل و عینیت بخشیدن به ایده‌های پویا یاری نمایند.

    استاد جواد رمضانی نیز در تشریح این دوره گفت: طی برگزاری این دوره آموزشی، در سه جلسه مربیان کانون با تکنیکهای تولید انیمیشن آشنا شدند.

وی افزود: در جلسه اول تاریخچه‌ای از انیمیشن و سیر تکاملی آن شرح داده شد، سپس به صورت کارگاهی شیوه‌های کلاسیک تولید انیمیشن و کار عملی با تکنیک «پیپر و متامورف اشکال» آموزش داده شد. آشنایی با شیوه تولید انیمیشن «پیپر لس» با استفاده از امکانات جدید فتوشاپ CS۵موضوع اصلی جلسه دوم بود؛ در این جلسه پس تشریح کاربرد فتوشاپ CS۵در تولید انیمیشن به صورت کارگاهی، ‌تولید انیمیشن خمیری با تکنیک «استاپ موشن» به کمک دوربین دیجیتال عکاسی آموزش داده شد.

    رمضانی تصریح کرد: آشنایی با گرافیک دیجیتال و معرفی انواع نرم افزارهای گرافیکی، مبانی تولید رنگ، مفاهیم کاربردی وضوح و فرمت‌های گرافیک مباحث اصلی و تئوریک جلسه سوم بود. سپس در بخش کارگاهی تکنیک کات اوت دیجیتال، نرم افزار‌های تولید انیمیشن‌های دو بعدی و شیوه تولید انیمیشن کات اوت دیجیتال با استفاده از فتوشاپ و نرم افزار افتر افکت آموزش داده شد.

    این استاد انیماتور کشور به روز بودن مربیان کانون را یکی از عوامل مهم در موفقیت آنان دانست و افزود: مربیان کانون برای موفقیت و اثر گذاری در مخاطبان خود می‌بایست ضمن به روز بودن، از تکنولوژی‌های نوین در امر آموزش و اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی استفاده نمایند.

    محمد علی یزدان‌شناس کار‌شناس هنری کانون و مسئول برگزاری این دوره نیز ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مدیر استان و استاد رمضانی در برگزاری این دوره، در تشریح اهداف واحد هنری استان در برگزاری این دوره گفت: استفاده از نیروهای توانمند بومی و ایجاد ارتباط مستمر و دو سویه بین اساتید فن و مربیان کانون با هدف ارتقا سطح توانایی مربیان کانون از اهداف اصلی برگزاری این دوره است.

    وی کیفیت بخشی به آثار ارسالی به دومین جشنواره پویانمایی موج و جشنواره قاصدک را از دلایل دیگر این دوره دانست و افزود: در کنار اهمیت و تاثیر این قالب هنری در برنامه‌های کانون، برگزاری این دوره‌ها باعث ارتقای کیفیت آثار ارسالی به جشنواره استانی موج و قاصدک خواهد شد.

    شایان ذکر است استاد جواد رمضانی از سال ۱۳۶۹ با پویانمایی مرغ دریایی کار خود را آغاز کرد و طی ۲۰ سال فعالیت هنری خود ۱۷ فیلم پویانمایی با عناوین: وزنه بردار، خواست، دوئل، رازگل، سایه، صبح بخیر آفتاب، آوای عشق، بادکنک سیاه، مترسک، حماسه سازان، خلیج همیشه فارس، آنسوی پنجره، سیراف، تلخ و شیرین، کرزنگرو و... در کارنامه کاری خود دارد.

    وی همچنین در طول فعالیت خود موفقیت‌های متعددی را کسب نموده که جدید‌ترین آن می‌توان به عنوان برگزیده اول و بهترین تهیه کننده و کارگردان و متحرک ساز برای انیمیشن کرزنگرو در همایش پویانمایی مراکز صدا و سیما در سال ۸۸ و چندین مقام بر‌تر کشوری در زمینه‌های فیلم مستند، کارگردانی، طراحی لوگو، تصویر برداری، نور‌پردازی و... اشاره کرد.